АН "БЛАГОУСТРІЙ" - "НАРОДНИЙ БРЕНД - 2019" 

12 грудня 2019 • 12:23

Протягом 18-ти років на початку грудня Медіа Корпорація «RІА» збирає підприємців Вінниці під одним дахом, щоб у дружній атмосфері нагородити кращих з них. Цей рік не став винятком, і ввечері 10 грудня представники шістдесяти компаній повернулися додому зі своїми «Золотими Ніками», символом перемоги у «Народному Бренді» Впродовж жовтня-листопада на сайті brand.20.ua точилася запекла боротьба за лідерські позиції у голосуванні. 

Рекордні 19 тисяч людей, які взяли у ньому участь, обирали кращих, на їхню думку, підприємців міста. Серед майже трьох тисяч компаній, вінничани обрали 180 переможців, а Медіа Корпорація «RІА» нагородила їх почесними відзнаками.

Церемонія нагородження проходила у ресторані Mont Blanc, де на кожному квадратному метрі було по кілька успішних підприємців. Серед них представники великих і малих бізнесів, переможці конкурсу різних років, люди, які тільки планують відкривати свою справу, і ті, кому просто було цікаво дізнатися, хто отримав найбільшу довіру і прихильність вінничан.

Агентство нерухомості "Благоустрій" за кількістю голосів отримало перше місце в номінації - Агентство нерухомості "Народний бренд - 2019"

"Золоту Ніку" та відповідний диплом переможця отримав Мельник Микола Юрійович - генеральний директор АН "Благоустрій".

Микола Юрійович привітав усіх учасників церемонії нагородження та висловив подяку колегам, клієнтам компанії та партнерам за довіру, спільну діяльність і надію на подальшу співпрацю.
  

По матеріалам - джерело

Поділитись:
Залишити заявку