Як без ризику вкласти гроші в житло?

16 лютого 2017 • 11:47

Враховуючи складну і нестабільну ситуацію на валютному ринку, багато хто схиляється до того, що найкраще зберігати гроші в квадратних метрах.

Перше питання, що виникає в подібній ситуації, це питання про зведення ризиків до мінімуму. Вкладати гроші в нерухоме майно далеко не новинка, однак варто розуміти, що такий спосіб заощаджень несе свої ризики і підводні камені. Пропонуємо вашій увазі кілька хороших і корисних порад з цього виду інвестицій. Пропонуємо Вам п'ять правил, з якими Ви зможете вигідно і безпечно вкласти свої гроші. Крім того, через деякий час зможете отримувати певний дохід з ваших інвестицій.

"Первинка" понад усе.

Багато експертів вважають, що найкраще для вкладання грошей підходить первинний ринок, що як правило приносить більш високий дохід, ніж вкладення у вже готові квадратні метри.

Дуже важливо правильно вибрати район для потенційної інвестиції. Потрібно звертати увагу не тільки на новобудови, а саме на район, в якому вона розташовується і на перспективу в цьому районі.

Продукт також має значення.

Крім розташування потрібно звертати увагу і на сам продукт. Поняття ліквідності у випадку з квадратними метрами також дуже актуальне. Потрібно пам'ятати той факт, що мета покупки житла саме заробіток, а не особисті потреби. З цього боку з об'єктами економ-класу набагато простіше, ніж з елітним житлом. Якщо для перших важлива більш зовнішня інфраструктура (транспорт, наявність шкіл, садочків, продуктових магазинів), то для еліток важлива архітектура, унікальний дизайн і внутрішня інфраструктура комплексу.

Правильно вибрати момент.

Безумовно, всі перераховані вище фактори дуже важливі, проте правильно вибраний момент відіграє велику роль. Вибравши вдалий момент можна купити квадратні метри дешевше від ринкової ціни, а при настанні більш вдалого періоду продати з вигодою придбані квадратні метри.

Інвестиції в надійність.

Не потрібно забувати, що купівля житла, що перебуває на стадії будівництва - це завжди ризик. Якщо ретельно підійти до вибору забудовника, то ризик можна мінімізувати (як правильно вибрати забудовника читайте.

Використовуючи вищенаведені правила ви зможете мінімізувати ризики при вкладенні власних грошей в нерухоме майно.

Поділитись:
Залишити заявку