«Трикутний» будинок шириною 90 см або як дотримуватися всіх правил будівництва.

16 серпня 2020 • 14:01

Дивовижний «худий будинок» Skinny House (Deerfield), шириною з одного боку всього 0,9 метра, був проданий за $ 260 тис. в штаті Іллінойс, США.

Цей дивовижний «трикутний» будинок розташований в Дірфілд, штат Іллінойс, США на ділянці площею 360 кв. метрів.

Через тонкощі місцевого законодавства, початкові власники будинку змушені були побудувати у 2003 році цю нетрадиційну конструкцію і вмістити житлову будову на 40% доступної площі.

Більш того, в Дірфілд діє правило, згідно з яким домовласники зобов'язані залишати «достатню» простір між будівлею і проїжджою частиною.

Короткі характеристики вже знаменитого будинку за адресою 970 Chestnust Drive:

- ширина - від 0,9 до 6 метрів, висота - більше 6 метрів;
- дві спальні, три ванні кімнати, кухня, їдальня, вітальня;
- житлова площа 148 кв. м, підвал 102 кв. м;
- гараж, центральне кондиціонування, газове опалення.

У загальному і цілому — цілком собі «пристойний будинок» з підвалом і всіма необхідними зручностями, але з шокуючою, майже трикутною формою будови.

Місцеві жителі присвоїли цьому особняку влучне прізвисько на честь традиційного шматочка пирога - «The Pie House» (будинок пиріг).

Проте, нерухомість була недавно успішно продана за $ 260 тис., Адже вілла дуже вдало розташована в центральному районі Дірфілд.

 

 

.

 

Всі основні кімнати «притискаються» до широкої сторони особняка і максимальний розмір найширшій частині приміщень становить близько 5-6 метрів, а друга спальня розташована в підвалі.

 

Безумовно, проживання в такому нестандартному будинку пов'язано з деякими «тонкощами», але функціональність кімнат не викликає сумнівів, а популярність в інтернеті додає «гордості» новим власникам «The Pie House».

 

 

У підсумку - всі задоволені, всі місцеві закони дотримані в точності, а «шматочок пирога» став справжньою місцевою визначною пам'яткою і майже «культовим будинком».

Виявляється, що можна виконувати всі обмеження і стати знаменитою будовою.

За матеріалами - Джерело

Посилання на ріелтерські агентство - Coldwellbankerhomes

 

Поділитись:
Залишити заявку