Для чого потрібен рієлтор при продажу квартири

5 грудня 2019 • 03:18
 рієлтор при продажу квартири

Що може зробити корисного для клієнта рієлтор, якщо він, як і сам власник, займається пошуком потенційного набувача, вдаючись до послуг всесвітньої мережі Інтернет?
 

Існує кілька вагомих причин, за якими при продажу квартири або будинку слід звертатися до послуг рієлтор:

• рієлтор здатний пов'язати в єдиний ланцюжок клієнта зі складною ситуацією, наприклад, якщо треба продати нерухомість або взяти іпотеку;

• забезпечити безпеку, простеживши і організувавши безпечні розрахунки;

• забезпечити маркетингові заходи і ефективно прорекламувати об'єкт нерухомості, при цьому виставити його перед потенційними покупцями у вигідному світлі;

• провести консультацію в області оподаткування;

• значно заощадити власний час і нерви продавця, відсіваючи просто цікавих, від дійсно зацікавлених у купівлі;

• у агента є власна база клієнтів, які бажають придбати житло, і колеги, у яких теж є потенційні купці, що значно збільшує ймовірність швидкої реалізації житла;

• у фахівця є кілька способів рекламування житла, і, отже, більше можливостей донести необхідну інформацію до потенційних покупців.


Власник завжди може зробити свій усвідомлений вибір - намагатися продати самостійно, і взяти всі ризики на себе, з можливістю затягнути продаж, витратити багато часу і сил, зіткнутися з шахрайськими діями, або довіритися професіоналу, і здійснити операцію в рамках закону, швидко і ефективно.

Кілька очевидних плюсів для роботи з рієлтором:

1. Професіонал бере на себе всю організацію процесу. Продавцю залишається тільки підписати необхідні документи, і виконати умови укладеної угоди. Це суттєва економія часу і сил власника.

2. Забезпечення безпеки оформлення продажі або купівлі об'єкта. Грамотний маклер здатний виявити і виключити потенційних шахраїв і неплатоспроможних клієнтів.

3. Швидкість проведення операції. Як показує практика, з агентом в рази швидше, ніж самостійний пошук покупця.

4. Дотримання прав власника та набувача. Юридично підкований фахівець не допустить підписання потенційно небезпечних документів, які можуть в майбутньому нашкодити продавцеві, або негативно вплинути на досягнуті угоди.

 

Індивідуальний підхід до кожного замовника.

Життєві ситуації бувають різними, і часто продавцеві необхідна допомога для збуту житлоплощі. Кваліфікований посередник завжди знайде вихід з положення, забезпечивши отримання необхідних документів і дозволів, діючи в інтересах власника.

Він зацікавлений в тому, щоб власник якомога швидше продав свій об'єкт нерухомості, або придбав житло своєї мрії.

 

 

Поділитись:
Залишити заявку