Агент продав за рік 5801 будинок і побив рекорд Гіннеса.

30 жовтня 2019 • 10:39
Бен Кабальєро (Ben Caballero)

В середньому він продає майже 16 будинків на день.

Загальна вартість нерухомості, яку йому вдалося реалізувати за рік, становить $2,27 млрд.

У Книзі рекордів Гіннеса оновили запис про «найбільшу кількість угод із продажу житла через MLS індивідуальним агентом з продажу нерухомості за рік».

Тепер рекорд становить 5801 будинок (за даними за 2018 рік). Підкорився він Бену Кабальєро.

Бен Кабальєро, засновник та СЕО HomesUSA.com

Так, це знову засновник і глава HomesUSA.com з Далласу, який взяв такий темп нарощування продажів (на 67% більше, ніж минулого року), що найближчі його переслідувачі з кожним роком відстають все сильніше.

Бен Кабальєро (Ben Caballero) керує технологічною компанією HomesUSA.com. Вона спеціалізується на обслуговуванні забудовників — займається розміщенням інформації про їхні об’єкти в MLS, а також підтримує актуальність цих лістингів.

Реалізовану таким чином нерухомість записують на Кабальєро, що і виводить його на першу позицію з продажу.

Нагадаємо, з 2015 року залишаючись єдиним агентом, що за рік продав нерухомості більш ніж на $1 млрд, Бен Кабальєро недавно встановив нову планку у $2 млрд.

У поточному році йому вдалося продати 4799 будинків на $1,906 млрд і нового рекорду може не статися (правда, ці дані не оновлювалися з липня).

Втім, у Кабальєро є відмінні перспективи для росту, оскільки зараз його діяльність зосереджена лише в одному штаті, а бізнес-модель і технологічна платформа дозволяють істотно масштабувати її.

Президент REAL Trends Стів Мюррей про Бена Кабальєро: «Він робить велику роботу для цих забудовників. Я розмовляв з декількома… і вони сказали: «Це найпростіше для нас. Нам не потрібно про щось турбуватися».

 

За мотивами - Джерело

Поділитись:
Залишити заявку