9 серпня 2020 року - день будівельника.

9 августа 2020 • 10:46

Будівельники — це особливий народ. На них не раз покладали свої надії прихильники широкої індустріалізації. Вони завжди несли у своїй роботі величезну відповідальність і майже завжди виправдовували всі очікування. Згадаймо, кому ми зобов’язані успіхом в грандіозних будівництвах і створенні найрізноманітніших будівельних об’єктів, звичайно ж нашим дорогим будівельникам.

З розвитком нових технологій, робота будівельників стає все більш ефективнішою, проте це все одно залишається одним з найбільш трудомістких занять. Всі знають, що хороші будівельники завжди високо цінувалися. Будь-який керуючий фахівець скаже, що високий професіоналізм будівельника — це запорука високої якості вироблених ним робіт.

Традиції святкування Дня будівельника звичайно ж не обходяться без доброго застілля. Раніше до цього дня присвячували різноманітні урочисті засідання та вручення нагород. Представники владних структур намагалися відкривати до цього свята численні спеціалізовані виставки та активно брали участь у проведенні культурно масових заходів.

Професія рієлтора нерозривно пов'язана з індустрією будівництва. Саме рієлтори надалі займаються продажем, створених об'єктів будівництва — квартир, будинків, будівель соціального, торгового і загальногосподарського призначення.

Зі святом вас дорогі колеги!

Колектив Агентства нерухомості "Благоустрій"!

Поделиться:
Оставить заявку