Для чого потрібен рієлтор при купівлі квартири

3 декабря 2019 • 12:33
Для чого потрібен ріелтор

Як би це дивно не звучало, але часто людина, яка бажає купити квартиру, сама до кінця не розуміє, яке саме житло вона хоче. Професійний рієлтор здатний виявити всі потреби клієнта, допомогти людині зробити єдино правильний вибір, і підібрати квадратні метри, з урахуванням всіх його явних і не очевидних побажань.
 
Основне завдання кожного рієлтора - перевірка всіх учасників купівлі-продажу, і контроль кожної стадії її проходження. Фахівець здатний побачити практично будь-які шахрайські схеми і виявити «підводні камені», тим самим неабияк заощадивши час, кошти і нерви своєму замовнику.

Розбираючись в найменших нюансах, він здатний проконсультувати клієнта про всі переваги і недоліки пропонованої квартири, розповісти про будинок і район, де планується проживання, забезпечити «юридичну чистоту» угоди наскільки це можливо.

Для рієлтора, так само, як і для його замовника, важливо якомога швидше і правильніше оформити дії з купівлі або реалізації житла. Основною мотивацією для цього служить не тільки повага до покупця, а й пряма вигода фахівця - адже свої гроші він отримує тільки після остаточних розрахунків сторін і переходу права власності.

Як рієлтор може вплинути на швидкість укладання угоди?

Для цього він цілеспрямовано шукає об'єкти нерухомості для своїх клієнтів, керуючись їх потребами.

Чи може людина, що бажає придбати квартиру, зробити це самостійно? Безумовно. Але виникає питання - наскільки швидко і безпечно? Адже у кожного поважаючого себе рієлтора є власна база, об'єкти якої не завжди доступні до публічного перегляду. Це значно спрощує пошук потенційних продавців. До того ж, тільки потертий життям фахівець, здатний виявити на стадії знайомства потенційних шахраїв, тим самим убезпечивши покупця.

Рієлтор потрібен для того, щоб угода купівлі або продажу квадратних метрів пройшла максимально швидко, безпечно і комфортно для покупця.

Не кожна людина зможе врахувати всі нюанси і викрити можливі махінації та шахрайські дії протилежної сторони договору, тоді як досвідчений рієлтор відразу зверне на це увагу, і не допустить протиправних дій щодо свого замовника.

 

Поделиться:
Оставить заявку