Ілон Маск почав продавати свою нерухомість, щоб «віднайти свободу»

7 мая 2020 • 17:19

Один будинок продається за $9,5 млн, другий – за $30 млн.

Ілон Маск, засновник компанії Tesla, який ще минулого тижня написав в Twitter про те, що продає все своє майно, і справді виставив на продаж два своїх будинки. На це в своєму Twitter звернув увагу кореспондент CNBC Сем Шед, передає Forbes.

Будинки виставлені на платформі з продажу нерухомості Zillow. Обидва будинки розташовані в престижному районі Лос-Анджелеса Бель-Ейр і виставлені на продаж 4 травня.

За один з будинків, в якому раніше жив актор Джин Уайлдер (зіграв у фільмі «Віллі Вонка і шоколадна фабрика»), продавець просить $9,5 млн. Об'єкт загальною площею 260 кв.м. включає себе будинок з п'ятьма спальнями, басейн і котедж для гостей.

Другий лот на продаж коштує значно дорожче – це садиба на пагорбі з панорамним краєвидом за $30 млн. Будинок був побудований в 1990 році, згодом був реконструйований. Зараз у ньому є двоповерхова бібліотека, тренажерний зал, двокімнатний гостьовий люкс, басейн, сад, освітлений тенісний корт і гараж на п'ять автомобілів, вказано в описі оголошення. Цей будинок Маск купив за $17 млн в 2012 році. Будинок Уайлдера засновник Tesla придбав в 2013 році за $6,75 млн.

1 травня Маск заявив у своєму Twitter, що продає «майже всі своє матеріальне майно». «У мене не буде дому», – підкреслив Маск.

«Тільки одна умова для продажу – мені належить старий будинок Джина Уайлдера. Він не може бути зруйнований або втратити свою душу», – зазначив Маск. На питання про причини продажу Маск відповів одним словом: «свобода».

Того ж дня Маск написав серію твітів, в тому числі про те, що, на його погляд, акції Tesla зараз переоцінені. Після цього пішов обвал акцій на 10%, внаслідок чого статки Маска зменшилися майже на $3 млрд.

- Джерело

Поделиться:
Оставить заявку